Justi osallistui urakalla näyttelyihin viime viikon aikana:

Gööttien Ruotsin pääerikoisnäyttelystä 17.5 tuloksena oli junioriluokan toinen sija ja kunniapalkinto. Tuomarina oli Göran Bodegård.

Västeråsista matkasimme Hässleholmiin Etelä-Ruotsiin, jossa perjantaina 18.5 oli kv-näyttely ja lauantaina 19.5 kansallinen näyttely. Perjantaina Justi hurmasi tuomari Dan Ericssonin ja tuloksena oli jun 1/1 CK ja pn5. Tämä arvostelu kannattaa julkaista :-):

"Erittäin kaunis nuori narttu. Erittäin ihana pää ja ilme. Erinomainen edestä. Hyvä runko ja selkä. Hyvä turkki. Liikkuu hieman ahtaasti takaa - hyvä askel sivusta."

Justin matkakaverit (belgit) pyörähtivät myös kehässä. Camu (Acmen Carbon) sai 2. ja Janda (Valkohampaan Quanda) käy 1/1 CK CERT PN1 CACIB VSP ja S MVA.

Lauantaina satoi vettä kaatamalla, mutta onneksi tällä kertaa tuomari piti Camusta, tuloksena käy 1/1 CK SERT pu2 ja S MVA. Edellisenä päivänä valioitunut Janda oli jälleen VSP. Justi esiintyi tapansa mukaan näyttävästi ja sai siitä kehuja arvostelussa, mutta muuten neito ei ollut erityisesti tuomarin (Alan Mattews, Irlanti) mieleen: jun1/3.

Hieno lomareissu! Kaksi uutta valiota ja Justille paljon hauskoja kokemuksia.

27.5 pyörähdimme Paraisilla Åke Cronanderin arvosteltavana. Mitään ihmeempää vikaa ei Justista löytynyt, tuloksena jun EH1. Eikun kotiin kasvamaan ja vankistumaan.... :-).