Kävimme harjoittelemassa esiintymistä TSAUn järjestämässä mätsärissä. Muutama muukin oli paikalla, sillä pelkästään pentuja oli kehässä 113!!

343560.jpg

Justi aloittelemassa omaa esiintymistään numerolla 87 (pennut alkoivat numerosta 1), joten yli kolme tuntia on jo odottelua takana.

343561.jpg

Tutkiminen pöydällä sujui hienosti. Justi hävisi parilleen...

343564.jpg

...ja sinisten kilpailukehässä oli tungosta yli 50 muun pennun kanssa.

343566.jpg

Tässä alkaa olla jo vähän väljempää kun tuomari valitsi Justin 12 parhaan joukkoon... ja loppujen lopuksi sinisten kakkoseksi! Oikealla näkyvä mäyräkoira voitti tämän luokan.

Myös veli Luru (Lordi Laulumies) oli paikalla. Veera ja Luru suorittivat ensiesiintymisensä hienosti. Luru esiintyi kuin konkari ja Veera esitti vauhtiveikon tyylikkäästi. Luru voitti parinsa, mutta ei sijoittunut kilpailukehässä.

343556.jpg

Luru tutkittavana....

343558.jpg

...ja vauhdissa.

Todella hyvä ja vähän rankkakin harjoitus pennuille. Hälinä ja tungos oli melkoinen ja paikalla oltiin yli neljä tuntia. Hyvin sisarukset jaksoivat ja tästä on hyvä suunnata kohti parin viikon päästä olevaa Turun kv. näyttelyä.

Isosisko Kumma (Kumman Kaa) oli näyttämässä pennuille mallia esiintymisessä. Kumma voitti parinsa, mutta valitettavasti emme tiedä tuliko menestystä kilpailukehässä.

343559.jpg

Sari ja Kumma kehässä.