Täältä löytyy länsigöötanmaanpystykorva Jaxonville Leora Leimahduksen kuulumisia!

Justi eli Jaxonville Leora Leimahdus on syntynyt 18.6.2006 ja pitkän odotuksen jälkeen tämä hurmaava neitokainen muutti meille elokuussa 2006. Justi "laitettiin tilaukseen" syksyllä 2005, jolloin jouduimme luopumaan rakkaasta Juristamme (FIN MVA & AVA Jaxonville Aragorn). Saimme pitää Jurin luonamme melkein 15 vuotta, mutta sekin oli aivan liian vähän...Jurilla on aina erityinen paikka sydämissämme.

Justin laumaan kuuluu isäntä Matti, emäntä Riitta, viisi groenendaelia ja Teppo-Kissa. Kasvatamme pienimuotoisesti palveluskoiratoimintaan ja muuhun harrastuskäyttöön sopivia groenendaeleja. Lisää Justin laumasta voit lukea: www.lemmikkipalstat.net/acmen .

Justi on terhakka ja leimahteleva nuori narttu, joka sopii erinomaisesti hurjaan mustaan joukkoon. Justi tuli meille hali- ja sylikoiraksi, mutta mikäli se kehittyy hyvin, nähdään se myös näyttelykehissä ja agilityradoilla. Paikka agilityryhmään on jo varattu, odottelemme vain ikää lisää.

Justin kasvattaja on Oili Helenius, jota kiitämme tästä ilopilleristä...ja tästä blogista... :-)

Eli koska Oili perusti blogin, niin silloin tällöin tänne ilmestyy kuulumisia.

257832.jpg

Tämä kuva (kuvaaja Oili) on otettu lokakuussa, jolloin Justi oli 3 kk:n ikäinen. Nyt neitokainen on jo aivan eri näköinen... näissä seuraavissa kuvissa Justi on 4,5 kuukautta "vanha". Alla olevat kuvat on ottanut kummityttömme Heta Keskitalo.

258244.jpg

258246.jpg